ΑνακοινώσειςΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!!

Συνάδελφοι, ενα πολύ σοβαρό ζήτημα που μας αφορά όλους , είναι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας του λαού μας . Τα κοράκια παίρνουν τα σπίτια πρώτης κατοικιας του κοσμάκη ακόμα και των αναπήρων, μέχρι και για χρέη σε κοινόχρηστα με ευθυνη διαχρονικα ολων των κυβερνησεων.
Το σωματείο μας έχει δείξει, και δείχνει καθημερινά, ότι παλεύουμε για όλα τα ζητήματα που αφορούν το επάγγελμα μας, υπερασπιζόμαστε τον κλάδο μας για όλα τα θέματα , και ότι είμαστε δίπλα σε οτιδήποτε χρειάζεται ο καθένας με οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να δώσουμε στο σύνολο της κοινωνικής ζωής μας .
Για αυτό, απευθυνόμαστε σε όλους τους συνάδελφους μας και καλούμε τον καθένα να μην διστάζει , να μην φοβάται , να μην ντρέπεται να έρθει σε επαφή με το σωματείο είτε γιατί του κόψανε το ρεύμα είτε γιατί τα κοράκια θέλουν να του πάρουν το σπίτι .
ΟΛΟΙ ΜΑΣ οργανωμένα μπορούμε να βοηθήσουμε να σταθούμε στο πλευρό του σε κάθε πρόβλημα με την αλληλεγγύη που είναι το μόνο μας όπλο . Αν σημερα παίρνουν το σπίτι σε κάποιον, αύριο μπορεί να έρθουν και σε εμάς. Μας αφορά όλους και για να αλληλοστηριχτούμε, χρειαζόμαστε όλοι . Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Ολοι μας, με τα σωματεία μας ,τους φορείς και τις οργανώσεις μας μπορούμε να αντιπαλέψουμε την μιζέρια που μας ετοιμάζουν.
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΦΩΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ