ΚαταγγελίεςΕνας θλιβερος πρωτος Μηχανικος "ουτε αυξησεις θελω , ουτε ΣΣΕ θελω"

Ενας θλιβερος πρωτος Μηχανικος “ουτε αυξησεις θελω , ουτε ΣΣΕ θελω”

Το προεδρείο του σωματείου μας στις 5/10 περιόδευσε στα πλοία της Πάτρας για την ενημέρωση και προετοιμασία της 48ωρης Πανελλαδικής απεργίας , που προκηρύχθηκε για την ανανέωση των ΣΣΕ των πληρωμάτων Ακτοπλοϊκών και Μεσογειακών -Τουριστικών πλοίων .

Μιλήσαμε με δεκάδες συναδέλφους μας από τα μηχανοστάσια για την ανάγκη οργάνωσης και περιφρούρησης του αγώνα για την επιτυχία της απεργίας , με σκοπό την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων .

Θλιβερή παραφωνία ήταν ο 1ος Μηχανικός του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» της Ναυτιλιακής εταιρίας Levante Ferries  που ούτε αύξηση ήθελε, ούτε οι ΣΣΕ να υπάρχουν και με τραμπούκικες μεθόδους και εκφοβισμούς νόμιζε ότι μπορεί να σταματήσει εκπροσώπους ναυτεργατών να ενημερώσουν συνάδελφους για τα δικαιώματα τους και για καλύτερες συνθήκες εργασίας στα πλοία . Τέτοια πρεμούρα ούτε οι ίδιοι εφοπλιστές δεν έχουν !!!

Αυτές οι πρακτικές δεν ξέρουμε αν καθοδηγούνται από την ίδια την εταιρία και τον  εκπροσώπο της Levante Ferries στον ΣΕΕΝ αλλά ένα πράγμα δηλώνουμε ότι:  στοιχηματίζουν σε κουτσά άλογα για να προωθήσουν τις επιλογές τους,για ναυτεργάτες χωρίς δικαιώματα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ